Sunday, September 6, 2009

harini , tak taw la nk ckap sedeh kaa gembiraa , STORYNYAA ,,

SEMALAM .050909

dua belas da kuar kott , starhill sana?
huh? wtper kat sana?
soping raya la do , apa lagi ,aku dengan farah po!

hahaha :p
penat aku merantau , sampai la waktu buka , tak jauhh , food court pavi jaa doo ,
mkan ayam ,air lemon tea ,(jap2 sebelum tuh , masa soping kau tahu aku da nk mmpos .dahaga gilaa , penat gilaa , mencari semua benda2 ,
huh:(
bila da dapt buka , fuhh ,nikmat ,
then aku teringt kat cikgu mse kem aku cakap , sebelum kita mahu mengecapi nikmat , kita kenalah menghadapi kesusahan dahulu ,
haha :p
lepas buka , aku g jumpa hasbi daughter dan suaminya alazeem , kitaorg lepak rooftop laa , apa lagii ,
shishaying sebentar , sampai 9 lebehh , time tuhhh hazein pon ade doo ,
best laa gakk :p
lama ta lepak sama pesiden(belahasbi) .
kukuikuikuik:p
DIAKAN ANAK MAK!
sorry sayangg :)
then balik , aku da tak larat nk jalan g monorail sebenarnyaa , aku terus naik bas metro dari bwah rooftop aw ,terus la balik umaa , mkan utk sahur , mandi dan tidurr ,
jap2 sebelum msty la tunjuk apa yang aku beli semua tuh kat ibukan ,
ibu juga ade mberi ceramah khas .sedikit sahaja , buat muhasabah diri aku doo ,
ahha :p
loveyouibu! :)

aku terus tidurr , penat wehhh :)
huh , tetapi puas ! :p


HARINI! 060909.

laa , bgn kol duabelas , biarlahh , tade saper pon kat uma ii , u sebok ngapa mahu kata i anak dara pemals?kecoh jaa .
i relaks2 , dgr lagu keri hilson (thx abiel bg i informasi) , kau tahu aku pon ade msg sama rakan yang aku selalu msg ,
saper? tak yah tahu lahh , sebok jaa doo ,
tak malu ,

tetiba time msg (dipendekkan cerita lahh , da mandi smer laahh) .
makcik aku send msgg , cakap AYAH AKU CARI AKU N MINTAK NUM FON AKU ,
HUH? AKU TAK CAYA KOT ,
NK TAHU NAPER?
HMM ,
dari kecik aku dok ngn ibu jaa , then aku tak jumpa pon ayah aku dah , dari kecik ni wehh ,
ade jmpa ponn sekali dua jaa doo ,diaorg da divorce lahh ,

bayangkan dah LIMA TAHUN DIA TAK CONTACT AKU ,
mmg aku ade terfikir , hidup lagi kaa ayah , ingt kat memey lagi kaa taakk?
tapi kalo aku fikir pon , buang masa jaa kann?

tu lahh , aku nk cita ni ,

dlam dua jam pastuhh , yetiba ade number col ,
jantung aku dah DUPDAP nk angkat wehh ,
tgok2 betul ,
ayah aku yang col ,

dia tanya khabar akuu , ibu aku ,pelajaran aku cmner,
aku pon cakap laa aku ok , ibu selalu sakit pala , pelajaran da turun sikit ,
dia kata kat aku ,
memey,jum la dok ngn ayah kat kajang?
nnty ayah cakap kat ibu ,
aku tergamam kot masa tuhh ,
gila kaa?
bukan nk kuang ajar ,tapi aku dok ngn ibu dari kecik kott ,
ade kau nk peduli kat aku?
tak la wehh! :(
apa jenis ayah kau haa? :(
sekarang baru kau nk amik aku ,
gi lahh kau ,
mmg tak nafikan aku rindu kasih sayang ayah , teringin nk ada ayah ,
tapi apa apa pon iBU number one , sorry ayah ,
memey tak taw le samada mey sayang ayah ke takk ,rindu ayah ke takk ,
nk dok ngn ayah ker takk ,sebab dari dulu ayah tak peduli pon kat mey ,
semuanya ibu yang tanggung ayah ,ade ayah bagi duet?

. then da cakap cakap . dia pon letakk ,

dia col lagi sekali ,
cakap ade adik nk cakap ngn aku ,
dia adik tiri aku ,
dia pngil aku kakak ,
dia cakap ,
kakak dah mkan?
kakak ,nnty adik nk skola ,
kakak sehat ,
aku , tak tahu apa perasaan aku doo ,
aku rasaa ,entah laa wehh .
aku tak bnci adik tiri aku ,tapi ,,
entah ,
dah cakap aku pon letakkk ,

mals mahu story dahh ,
aku ke tuisyen .
belajar2 ,
n then update , aku nk balik la niek ,

bila ade blogg , aku rasa senang donk cita paper,

aku ade soalan ,
apa yang patut aku rasakan terhadap ayah aku?
aku tak tahuuu :(



2 comments:

  1. sian kauu, bgi aku kau stay je ngn mak kau. sbb ayah kau ade anak2 lain kan? kau jaga mak kau je!

    ReplyDelete